1. 9th Motor Festival at Ioannina

   

  30 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου

  Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων

  Το Motor Festival είναι θεσμός πλέον όπου έχει φθάσει στο 9ο event, το οποίο θα γίνει στο Πανηπειρωτικό

  Στάδιο στις 30 Σεπτέμβρη και 1 Οκτώβρη 2017, με στόχο να φέρει κοντά τον κόσμο της Μηχανοκίνησης στην

  χώρα μας και να μπολιάσει σε ολο και περισσότερους ανθρώπους ανεξάρτητου ηλικίας την αγάπη για την

  μηχανοκίνηση.

  Το Motor Festival τείνει να γίνει η μοναδική γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας την υποστήριξη

  αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και φυσικά την ανάδειξη του Ελληνικού μηχανοκίνητου

  αθλητισμού, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν άμεση επαφή.

  Ο σκοπός της διοργάνωσης μας είναι, να προβάλουμε, ενώσουμε και αναδείξουμε το χθες το σήμερα και το αύριο, για όλο τον μηχανοκίνητο

  κόσμο, μέσα από μια έκθεση δεκάδων επαγγελματιών αθλητών, και λάτρεις του χώρου.

  Εμείς συνεχίζουμε ακολουθήστε μας...

   Απογείωση σε ένα κόσμο δράσης

   No item!

   Auto Battleships Festival | Born to Race

   Όταν ξέρεις πως η κάθε κίνηση σου δεν αφόρα μόνο εσένα αλλά μπορεί να επηρεάσει πολλούς, τότε νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την επομένη.

    

   Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει…

    

   To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 12 - 13 Σεπτεμβρίου 2015 για τρίτη συνεχόμενη φορά να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο του μηχανοκίνητου. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.). Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του μηχανοκίνητου κόσμου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μεταφορές, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό, μουσεία, μηχανοκίνητα οχήματα με ιστορία, τις νέες εφευρέσεις, το χθες το σήμερα αλλά και το αύριο του μηχανοκίνητου μέσα από τον άνθρωπο.

    

   Να επιμένεις και να προχωράς! Αυτό είναι που μετράει…

    

   Το κεντρικό θέμα και του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του μηχανοκίνητου, το κλασικό, το σύγχρονο και η εξέλιξη το αύριο του. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση, αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, βελτιώσεις, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο του μηχανοκίνητου. Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs του μηχανοκίνητου χώρου αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών.

    

   Να προσφέρεις και να διαφέρεις! Αυτό είναι που μετράει…

    

   Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου καθώς τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις - tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου . Επίσης έχουν κληθεί εκπρόσωποι από τις λέσχες αυτοκινήτου με στόχο αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.

    

   Να προσθέτεις αξία! Αυτό είναι που μετράει…

    

   Στα περιθώρια του φεστιβάλ εκτός από το βασικό πρωταγωνιστή, επαγγελματία έκθετη θα εξελίσσεται μια πολυθεματική διοργάνωση που θα προσφέρει Θέαμα, εκπαίδευση, διασκέδαση, αναψυχή στον επισκέπτη, μουσικές, χορευτικές, αθλητικές, και πολλές άλλες επιδείξεις  που θα έχουν στόχο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών, εκθετών και γενικότερα όλων των παρευρισκομένων στην μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα. Το Auto Battleships Festival γίνεται για τους λάτρεις της ζωής, γίνεται για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα, γιατί είναι το βασικό μέσο σε αυτήν… Ο στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμέτοχη στη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου.

    

   Να ενώσεις όλο τον κόσμο! Αυτό είναι που αξίζει να μετράς τις μέρες…

    

   Όταν οι περισσότεροι δεν πίστεψαν εμείς καταφέραμε να ενώσουμε τον μηχανοκίνητο κόσμο και να πραγματοποιήσουμε αυτή την μεγάλη γιορτή:

    

    

   Επικοινωνια


    

   Magic Lamp