Να προσφέρεις και να διαφέρεις! Αυτό είναι που μετράει…

Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου καθώς τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις - tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου . Επίσης έχουν κληθεί εκπρόσωποι από τις λέσχες αυτοκινήτου με στόχο αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.

Show events from all categories


Καλλιστεία Αυτοκινήτου

 From Saturday, 17 September 2016 - To Saturday, 17 September 2016
kypella.jpg

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Στα πλαίσια του Motor Festival V- Born to Race η οργάνωση προκηρύσσει τα καλλιστεία Motor Festival V- Born to Race Beauty.

Οι συμμετέχοντες εκθέτες, οι επισκέπτες και φυσικά οι ιστορικές καλλονές, θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη των ομορφότερων οχημάτων σε τρεις κατηγορίες:

Νορμάλ – Βελτιωμένα - Ιστορικά.

Τα τρία πρώτα από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από:

Πρόεδρος - Στράτος Φωτεινέλης

Μέλη – Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Χιωτίδης και επικουρικά για τα Ιστορικά Γιώργος Σουρρής.

Τα διαγωνιζόμενα οχήματα θα παραταχθούν στην «αρένα» το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, από τις 13:30 έως και τις 18:00. Θα ελεγχθούν από την επιτροπή και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το βράδυ λίγο πριν την λήξη του Motor Festival V.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν με το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ.

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλέφωνα : 210 2288390-92 / 210 2288393 / 6936 828 957

Και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">motorfestival.v@gmail.com

Αυτό είναι που μετράειMotor Festival V

Location :
Hits : 857 Back