1. 9th Motor Festival at Ioannina

   

  30 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου

  Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων

  Το Motor Festival είναι θεσμός πλέον όπου έχει φθάσει στο 9ο event, το οποίο θα γίνει στο Πανηπειρωτικό

  Στάδιο στις 30 Σεπτέμβρη και 1 Οκτώβρη 2017, με στόχο να φέρει κοντά τον κόσμο της Μηχανοκίνησης στην

  χώρα μας και να μπολιάσει σε ολο και περισσότερους ανθρώπους ανεξάρτητου ηλικίας την αγάπη για την

  μηχανοκίνηση.

  Το Motor Festival τείνει να γίνει η μοναδική γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας την υποστήριξη

  αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και φυσικά την ανάδειξη του Ελληνικού μηχανοκίνητου

  αθλητισμού, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν άμεση επαφή.

  Ο σκοπός της διοργάνωσης μας είναι, να προβάλουμε, ενώσουμε και αναδείξουμε το χθες το σήμερα και το αύριο, για όλο τον μηχανοκίνητο

  κόσμο, μέσα από μια έκθεση δεκάδων επαγγελματιών αθλητών, και λάτρεις του χώρου.

  Εμείς συνεχίζουμε ακολουθήστε μας...

   Απογείωση σε ένα κόσμο δράσης

   No item!

   Motor Festival 2017 | Born To Race

   2-4 Ιουνίου Αθήνα

   O μηχανοκίνητος αθλητισμός και η μηχανοκίνηση είναι στιλ, είναι μόδα, είναι τρόπος έκφρασης και πάνω από όλα τρόπος ζωής… Και μάλιστα πολύ δυναμικός και εντυπωσιακός!

   Το Motor Festival επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά κοντά σας, ως θεσμός πλέον, πιο δυνατό, πιο εντυπωσιακό και απόλυτα ανατρεπτικό. Η μοναδική και η μεγαλύτερη γιορτή που εξυψώνει το μηχανοκίνητο σε όλες του τις μορφές στην Ελλάδα, το γεγονός της χρονιάς, η διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο και στους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., έρχεται τον Σεπτέμβρη δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.

   Στο διήμερο Motor Festival 2017 |  Born to Race, στην Αθήνα, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει πάντα κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας το Ελληνικό Μηχανοκίνητο Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να διαφοροποιούμαστε,  ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις της μηχανοκινησης σε μια μοναδική εμπειρία και  διέξοδο  από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

   Όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα είναι εκεί Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, και φυσικά τα κλασικά, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκινησης στο Motor Festival V. Μία δυνατή προσθήκη επίσης θα είναι η παρουσίαση κλασικών ιστορικών και στρατιωτικών οχημάτων. Είμαστε οι μόνοι που ενώνουμε το χθες το σήμερα και το αύριο με τον καλύτερο τρόπο… Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!  

   Ο ιπτάμενος Νώντας Λογοθέτης και ο τζέντλεμαν Πάμπος Χαραλάμπους στο 7o Motor Festival του ΟΑΚΑ!

   Η elite όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού, Motor Sport θα έχει δυναμική παρουσία στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.  Ο ιπτάμενος και ο τζέντλεμαν της μηχανοκίνησης, ο Νώντας Λογοθέτης και ο Πάμπος Χαραλάμπους, θα δώσουν το «παρών» συμμετέχοντας στο 7ο Motor Festival, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου και υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
   Ο Πάμπος Χαραλάμπους ο πολλάκις Κύπριος πρωταθλητής του Drift ξεχωρίζει σε Κύπρο, Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Στο Κυπριακό πρωτάθλημα πήρε την πρώτη θέση τις σεζόν 2009, 2010, 2011, 2017, ενώ έχει επιδείξει ξεχωριστά κατορθώματα και σε διεθνείς διοργανώσεις, ξεχωρίζοντας με πρωτιές στο King of Europe  τις σεζόν 2015 και 2016, ενώ και στο Drift all Stars ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση.
   Ο εξ ουρανού Νώντας Λογοθέτης είναι ένας Έλληνας αθλητής ο οποίος ασχολείται με το επαγγελματικό motocross!! H σταδιοδρομία του σαν επαγγελματίας οδηγός μοτοσικλέτας ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, καθώς είναι ένας αθλητής που έχει κλίση προς όλα τα σπορ! Κατάφερε μόνος του από το μηδέν να γίνει ο καλύτερος Έλληνας αθλητής freestyle motocross, ενώ είναι και ο μοναδικός σε όλη Ελλάδα ο οποίος κατάφερε τη φιγούρα λεγόμενη backflip σε απόσταση 20 μέτρων!!! Η καριέρα του εξελίχθηκε ραγδαία με πολλή δουλειά, όπως μας είπε, οδηγώντας μαζί με μερικούς από του καλύτερους αθλητές στον κόσμο σε μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, περισσότερο όμως στην Ευρώπη! Το freestyle motocross είναι το πάθος του και μας εκμυστηρεύτηκε ότι στο ΟΑΚΑ θα μας απογειώσει !!!

   Τα μηχανοκίνητα θεάματα πρωταγωνιστούν, κυριαρχούν, εξουσιάζουν, κυριεύουν το κοινο και τα βλέμματα. Η διάθεση μας ηδη χτυπάει κόφτες για να πετύχουμε οτι μεγαλύτερο και θεαματικό εχει συμβεί σε όλα τα προηγούμενα φεστιβάλ μαζί. Σένα χώρο με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα θεαματα τα Show, τα προϊόντα των εκθετών και οι ιδιοι  θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωμένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους. Η κάθε συμμετοχή έχει το δικό της μερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαμόρφωση του σήμερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου μέλλοντος μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα, σηματοδοτώντας τις επόμενες αλλαγές στη ζωή μας.

    

   Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει… Motor Festival 2017

   Επικοινωνια


    

   Magic Lamp