2102288390 -93   info@motorfestival.gr

18-20 Μαίου 12th Motor Festival στην Σκεπαστή αγορά Νεάπολης στην Λάρισα.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα καλύτερα του! Ήρθε η ώρα να γίνεις STAR και να ζήσεις την εμπειρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους Star οδηγούς στον κόσμο της μηχανοκίνησης από όλη την Ελλάδα! Ο πήχης για άλλη μια φορά είναι πολύ υψηλός και το επίπεδο του θεάματος ξεπέρνα κάθε προσδοκία.


Driving with the STARS ενα φεστιβάλ που στόχος είναι η ανάδειξη νέων οδηγών ταλέντων στον χώρο της μηχανοκίνησης αλλά και παράλληλα να γνωρίσει ο κόσμος τους Επαγγελματίες Έλληνες οδηγούς που πρωταγώνιστουν στον μηχανοκίνητο κόσμο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Ο σκοπός είναι να μπολιάσουμε την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε νέο κόσμο, σε νεα παιδιά! Ο Στόχος είναι να δημιουργήσουμε πρότυπα και ανθρώπους που θα δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο προς την ανάδειξη ανάπτυξη εξέλιξη αξιοποίηση των νέων Stars που θέλουν να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η επιστροφή στην πηγή ενέργειας για το Motor Festival και τον διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά είναι η Λάρισα. 18-20 Μαΐου επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα και υποσχόμαστε απλά να δείξουμε πως η Λάρισα είναι ο κόμβος στον μηχανοκίνητο κόσμο αφού μπορεί εύκολα να ενώσει ολη την Ελλάδα σε 3-4 ώρες.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος του Motor Festival, είναι να παρουσιάσουν οι επαγγελματίες του χώρου, τις δουλειές αλλά και τα project τους, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματικότητα στον χώρο και τον τόπο διεξαγωγής, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές της μηχανοκίνησης  της χώρας μας, θα παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης, αλλά και να παρουσιάσουν στους νεαρούς θεατές την αγάπη για τον μηχανοκίνητο κόσμο. 

Το Motor Festival, έχει πάρει πλέον Πανελλαδικές διαστάσεις, αφού μετά την μεγάλη επιτυχία στο αυτοκινητοδρόμιο των  Μεγάρων, στην Λάρισα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα  Ιωάννινα και  στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα του 2017 οι επισκέπτες, οι εκθέτες και οι οδηγοί, είναι πλέον απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Το Motor Festival είναι θεσμός πλέον όπου έχει φθάσει στο 12ο event μετά την τεράστια επιτυχία στο 11th Motor Festival στα Ιωάννινα, και συνεχίζει να πιστεύει πως μπορεί να ενωθεί όλος ο κόσμος και ο χώρος της μηχανοκίνησης έστω για δυο μέρες ώστε να πετύχουμε την μέγιστη προβολή και την απήχηση που αξίζει ο Ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός σε διεθνή επίπεδο.

MOTOR FESTIVAL | Next Generation

Πλέον, μπορούμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση, αφού η εμπειρία μας και τα αποτελέσματα ως και σήμερα δείχνουν την επίμονη μας για εξέλιξη, την προσπάθεια μας για βελτίωση, την θέληση να αναδείξουμε τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και να είμαστε ο δίαυλος επικοινωνίας για όλους αυτούς που αγωνίζονται στον χώρο αυτό. Μέσα από την νέα εποχή που περνάει το Motor Festival, είναι και η αλλαγή της εικόνας των εικαστικών, αλλά και του λογοτύπου του, γιατί το Motor Festival είναι κάτι ζωντανό και εξελίσσεται διαρκώς!

Η συνέχεια θα είναι απίστευτη στην πράξη, αφού έχουμε οργανώσει, μελετήσει και θα βάλουμε σε εφαρμογή ότι πιο θεαματικό μπορεί να γίνει μέσα στα επόμενα Motor Festival για το 2018 με πολυδιάστατες ξεχωρίστες αρένες δράσεις που θα συνθέτουν ενα μοναδικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που θα φερει πραγματικα την επανάσταση στα μηχανοκίνητα θεάματα. 

Η συνέχεια θα είναι πιο απιστευτη στην πράξη… 

To 12th MOTOR FESTIVAL |  Driving with the Stars εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας της πόλης της Λάρισας. Η   Λάρισα  παραμένει  το  κέντρο   της  Θεσσαλίας  καθώς  είναι  ο  διοικητικος, οικονομικός,  κοινωνικός  και συγκοινωνιακός κόμβος της Κεντρικής Ελλάδας.  Η Λάρισα ως κέντρο για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας μπορει να είναι η αφετηρία για την  ανάδειξη και  την  προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμου τόσο  προς  τους  ίδιους τους  κατοίκους της  αλλά  και  προς  τους  επισκέπτες από ολη την Ελλαδα.  

Για την καλύτερη διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης, θεωρήστε δεδομένη την αγαστή συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων φορέων της πόλης και του νομού.

 

Πλεονεκτήματα

12th Motor Festival στη Λάρισα 18 εως 20 Μαϊου 2018

 • Υποστήριξη Δήμου και περιφέρειας της Λάρισας.
 • Δεκάδες Χιλιάδες επισκέπτες.
 • Διαφήμιση ανάδειξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
 • Πανελλαδικό και πλέον διεθνής απήχηση.
 • Προβόλη Τηλεοπτική, Ραδιοφωνική, Ιντερνετική και στο Τύπο.
 • Εκμετάλευση στο 100% του πιο αγαπητού Brand Name της μηχανοκίν
 • Ισχυροποίηση στην αγορά για την καλοκαιρινή περίοδο.
 • Διαφημιστική προβολή σε πανελλαδικά Μέσα Επικοινωνίας
 • Κατεύθυνση καταναλωτικού κοινου στο Εμπορικό κέντρο της Λάρισας.
 • Συνεργασία με τουριστικά γραφεία και Ξενοδόχους για Διεθνή απήχηση.
 • Εκατοντάδες θέσεις εργασίας.