2102288390 -93   info@motorfestival.gr

21-23 Σεπτεμβρίου 13th Motor Festival στον Άγιο Νικόλαο στην Κόρινθο.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα καλύτερα του! Ήρθε η ώρα να νιώσεις την φωτιά, την δύναμη, την ένταση και να ζήσεις την εμπειρία να γνωρίσεις το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης με τους πιο τρελαμένους οδηγούς από όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης σε μια αρένα δράσης σκέτη φωτιά! Ο πήχης για άλλη μια φορά είναι πολύ υψηλός και το επίπεδο του θεάματος ξεπέρνα κάθε προσδοκία. The Fire Up Challenge ενα φεστιβάλ που στόχος είναι η ανάδειξη των Ελληνών αθλητων στον χώρο της μηχανοκίνησης και παράλληλα τις αθλητικές λέσχες του μηχανοκίνητου κόσμου. Ο σκοπός είναι να μπολιάσουμε την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε νέο κόσμο, σε νεα παιδιά! Ο Στόχος είναι να δημιουργήσουμε πρότυπα και ανθρώπους που θα δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο προς μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

freestyleburnoutdriftstunt show stunt extreme show12 th Motor festival 12 MOTOR FESTIVAL driving with the STARS drift dragster motocrossrally 

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος του Motor Festival, είναι να παρουσιάσουν οι επαγγελματίες του χώρου, τις δουλειές αλλά και τα project τους, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματικότητα στον χώρο και τον τόπο διεξαγωγής, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές της μηχανοκίνησης  της χώρας μας, θα παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης, αλλά και να παρουσιάσουν στους νεαρούς θεατές την αγάπη για τον μηχανοκίνητο κόσμο. 

Το Motor Festival, έχει πάρει πλέον Πανελλαδικές διαστάσεις, αφού μετά την μεγάλη επιτυχία στο αυτοκινητοδρόμιο των  Μεγάρων, στην Λάρισα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα  Ιωάννινα και  στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα του 2017 οι επισκέπτες, οι εκθέτες και οι οδηγοί, είναι πλέον απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Το Motor Festival είναι θεσμός πλέον όπου έχει φθάσει στο 13ο event μετά την τεράστια επιτυχία στο 12th Motor Festival στη Λάρισα, και συνεχίζει να πιστεύει πως μπορεί να ενωθεί όλος ο κόσμος και ο χώρος της μηχανοκίνησης έστω για δυο μέρες ώστε να πετύχουμε την μέγιστη προβολή και την απήχηση που αξίζει ο Ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός σε διεθνή επίπεδο.

MOTOR FESTIVAL | NEXT GENERATION

DANCE SHOWfire showstunt show stunt extreme show12 th Motor festival 12 MOTOR FESTIVAL driving with the STARS drift dragster motocrossrallyΠλέον, μπορούμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση, αφού η εμπειρία μας και τα αποτελέσματα ως και σήμερα δείχνουν την επίμονη μας για εξέλιξη, την προσπάθεια μας για βελτίωση, την θέληση να αναδείξουμε τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και να είμαστε ο δίαυλος επικοινωνίας για όλους αυτούς που αγωνίζονται στον χώρο αυτό. Μέσα από την νέα εποχή που περνάει το Motor Festival, είναι και η αλλαγή της εικόνας των εικαστικών, αλλά και του λογοτύπου του, γιατί το Motor Festival είναι κάτι ζωντανό και εξελίσσεται διαρκώς!

Η συνέχεια θα είναι απίστευτη στην πράξη, αφού έχουμε οργανώσει, μελετήσει και θα βάλουμε σε εφαρμογή ότι πιο θεαματικό μπορεί να γίνει μέσα στα επόμενα Motor Festival για το 2018 με πολυδιάστατες ξεχωρίστες αρένες δράσεις που θα συνθέτουν ενα μοναδικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που θα φερει πραγματικα την επανάσταση στα μηχανοκίνητα θεάματα. 

Η συνέχεια θα είναι πιο απιστευτη στην πράξη… 

To 13th MOTOR FESTIVAL |  The Fire Up Challenge εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας της πόλης της Κορίνθου. Η   Κόρινθος  είναι ο  διοικητικος, οικονομικός,  κοινωνικός  και συγκοινωνιακός κόμβος που συνδέει την Πελοποννησο και το λεκανοπεδιο της Αττικης είναι το   κομβικό σημείο γεωγραφικά που σε 1-2 ώρες περίπου συνδέει όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και  της Αττίκης.  Η Κόρινθος  ως κέντρο για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννησου μπορει να είναι η αφετηρία για την  ανάδειξη και  την  προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο  προς  τους  ίδιους τους  κατοίκους της  αλλά  και  προς  τους  επισκέπτες από ολη την Ελλαδα.

Για την καλύτερη διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης, θεωρήστε δεδομένη την αγαστή συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων φορέων της πόλης και του νομού.

Πλεονεκτήματα

13th Motor Festival στη Κόρινθο 21 εως 23 Σεπτεμβρίου 2018

 • Υποστήριξη Δήμου και περιφέρειας.
 • Δεκάδες Χιλιάδες επισκέπτες.
 • Διαφήμιση ανάδειξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
 • Πανελλαδικό και πλέον διεθνής απήχηση.
 • Προβόλη Τηλεοπτική, Ραδιοφωνική, Ιντερνετική και στο Τύπο.
 • Εκμετάλευση στο 100% του πιο αγαπητού Brand Name της μηχανοκίν
 • Ισχυροποίηση στην αγορά για την καλοκαιρινή περίοδο.
 • Διαφημιστική προβολή σε πανελλαδικά Μέσα Επικοινωνίας
 • Κατεύθυνση καταναλωτικού κοινου στο Εμπορικό κέντρο της πόλης.
 • Συνεργασία με τουριστικά γραφεία και Ξενοδόχους για Διεθνή απήχηση.
 • Εκατοντάδες θέσεις εργασίας.