Εκθέτης Motor Festival

Στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου του 2024 το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά την πιο φαντασμαγορική, ανατρεπτική έκθεση και εκδήλωση δράσης στην ιστορία της 35έτης ιστορίας του, θα φιλοξενήσει το Νο1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης και την έκθεση που ενώνει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σένα ραντεβού με την ιστορία, το αξεπέραστο Motor Festival.
MEC Παιανίας – Motor Festival μια συνεργασία σταθμός για την πορεία της διοργάνωσης αφού πλέον ο στόχος είναι να καταφέρουμε να προάγουμε τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης σε διεθνή επίπεδο. Χτίζουμε ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και να πλησιάσουμε τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και τις απαιτήσεις ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Να καταφέρουμε την επόμενη 5ετία να ενισχύσουμε το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.
 Μια έκθεση  και ένα γεγονός που θα γραφτεί σίγουρα στην ιστορία και θα αλλάξει τα δεδομένα αφού για πρώτη φόρα θα διεξαχθεί  mια έκθεση που θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους της μηχανοκίνησης με σκοπό να ενωθούμε να γνωριστούμε και να προβάλουμε όλες τις δράσεις και την απύθμενη αγάπη μας για τον κόσμο της μηχανοκίνησης.

Στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί το 23th Motor Festival  Success Start With You

23st Motor festival μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως παιχνίδι και σήμερα είναι για τον κόσμο της μηχανοκίνησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! Το Motor Festival στην 10ετη πορεία του, έγινε το μέτρο σύγκρισης, εξέλιξης και ανάπτυξης του χώρου. Έγινε το κύμα που καθάρισε κάθε αρνητικό κατάλοιπο του παρελθόντος και ζωντάνεψε μια νέα εποχή ανάπτυξης του χώρου.

 • 10άδες διοργανώσεις αναγέννησε σε όλη την Ελλάδα αφού έγινε το κίνητρο, η αφορμή και ο πυρήνας έμπνευσης.
 • Δημιούργησε τα εφόδια για 100αδες αθλητές και οδηγούς να ενταχθούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να προβληθούν να κερδίσουν συνεργάτες, χορηγούς και την ώθηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν την πορεία τους.
 • 1000αδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα τους οδήγησε σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και ανάπτυξης συνεργατών και πελατών δίνοντας άλλους ορίζοντες στην επιχειρηματική ανέλιξη του κλάδου.
 • 100.000αδες θεατές έφερε πιο κοντά στον χώρο της μηχανοκίνησης. Κατασκεύασε τα εφόδια, τις βάσεις και τις συνθήκες που χρειάζεται ο χώρος για να μπορεί να αναδειχθεί στα μέγιστα.
 • Κατάφερε να αλλάξει την αρνητική εικόνα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας, πρόσθεσε αξία και κέρδισε τον σεβασμό που αρμόζει να έχει ο κόσμος της μηχανοκίνησης και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Άλλες συστάσεις δεν χρειάζονται για το Νο1 λόγο απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, για την μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, τον οδηγό διασκέδασης, ανάπτυξης και ψυχαγωγίας, που ενώνει το χθες το σήμερα και το αύριο με τον πιο αξιολάτρευτο, ευφάνταστο και πρωτοποριακό τρόπο…

23st Motor Festival the Real Game 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία εκεί που μπορείς να ζήσεις τη μεγαλειώδη θεαματική δράση σε συνδυασμό με την μαγευτική αίσθηση ανάπτυξης και δύναμης.

Θεματικές Ενότητες – Διάταξη χώρου

 • 300 εκθεσιακές θέσεις – ΕΚΘΕΣΗ από τον κλάδο της μηχανοκίνησης και περιφερειακών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με αυτόν.
 • Ξεχωριστός Χώρος Σεμιναρίων ασφαλής οδήγησης και Εταιρικών Παρουσιάσεων
 • Κερκίδες
 • Αρένα για μηχανοκίνητες δράσεις

Λάβε θέση, γίνε εκθέτης στο 22th Motor Festival και νιώσε την απογείωση…

Εκθεσιακό χώρο Motor Fesival στο MEC Παιανίας
3μ. πλάτος x 6μ. βάθος – Συμμετοχή 360€

Έκθεση αυτοκινήτου | Έκθεση Μοτοσυκλέτας | Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων

 1. Μοκέτα 3μ πλάτος χ 6μ βάθος
 2. Περιοδικό έκθεσης
 3. Πρίζα και ρεύμα
 4. Αστική ευθύνη
 5. Καθαριότητα
 6. Ιατρός
images-470x900

Δημιουργούμε συναρπαστικές ιδέες επικοινωνίας, σύγχρονες, καινοτόμες, αποδοτικές.

Μην ψάχνεις την λύση… Γίνε εκθέτης!
Το Motor Festival είναι μονόδρομος για την
ανάπτυξη σου!!!

Όφελος Συμμετοχής

Παροχές Εκθέτη

Μην ψάχνεις την λύση… Γίνε εκθέτης!
Το Motor Festival είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη σου!!!

Όφελος Συμμετοχής

Παροχές Εκθέτη

[ Δες όλες τις δυνατότητες συνεργασίας και επέλεξε, ποια ή ποιες ταιριάζουν με βάση τις ανάγκες, επιθυμίες και στόχους της επιχείρησης σου. ]

Δώσε χρώμα στην κάθε εικόνα, ζήσε την απογείωση!!!
Νιώσε τον παλμό και την δύναμη του Motor Festival…

Δώσε χρώμα στην κάθε εικόνα, ζήσε την απογείωση!!!
Νιώσε τον παλμό και την δύναμη του Motor Festival…

23st Motor Festival 20-22 September 2024 | Mediterranean Exhibition Centre MEC

2024/09/20 17:17:17