Γιατί με εμάς Motor Festival

Με το Motor Festival αλλάξαμε τις συνήθειες και τα δεδομένα στον τρόπο προβολής και ανάδειξης των αθλητών στον κόσμο της μηχανοκίνησης. Είμαστε αυτοί που πρώτο πιστέψαμε πως η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων θα επέλθει αν όλες οι δράσεις  γίνονται σε χώρους που διέπουν ασφάλεια για τους οδηγούς αλλά και θεατές και πως η αθλητική και αγωνιστική οδήγηση είναι η μοναδική λύση για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και της γενοκτονίας στην χώρα μας.

Το Motor Festival είναι  πυρήνας έλξης 10.000αδων θεατών και  σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης επιφέρει  ανάπτυξη, νέες συνεργασιές και δυναμική σε τοπικό, πανελλαδικό αλλά και διεθνή επίπεδο.

“ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”

Εργαζόμαστε αδιάκοπα και ασταμάτητα, ώστε να μπολιάσουμε την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Motor Festival. Καθημερινά μέσα από την εκπομπή του Engine Power τηλεοπτικά, των Social Media, και των αθλητικών ιστοσελίδων προάγουμε, παρουσιάζουμε και αναδεικνύουμε τους καθημερινούς ήρωες της μηχανοκίνησης.

Θέλουμε να δώσουμε την ώθηση και την προβολή που τους αξίζει, ξέρουμε πως είναι μονόδρομος στην εξέλιξη του αθλητισμού πως μόνο αν δημιουργήσουμε νέα πρότυπα και ευκαιρίες, προβολής στους αθλητές θα υπάρξει ανάπτυξη και άνοδος στον χώρο…

“ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΣ”

Το Motor Festival έχει πετύχει να αφήνει το στίγμα του σε κάθε περιοχή.

Ο απόηχος και η δυναμική του, ζωντανεύει πρωτόγνωρα μοναδικά συναισθήματα που κρατούν ως την επόμενη γιορτή της μηχανοκίνησης.

Είμαστε πρωτοπόροι γιατί κάνουμε πράξη κάθε τρελή σκέψη ή ιδέα θα μπορούσε να ζήσει, να νιώσει, ο πιο απαιτητικός θεατής και λάτρης της μηχανοκίνησης.

[ ΕΔΩ ΤΑ ΖΕΙΣ ΟΛΑ ]

Η φυσική μας παρουσία είναι πάντα το κυρίαρχο όπλο επικοινωνίας. Αναβρασμός συναισθημάτων προκαλείται στο πέρασμα μας, σε κάθε μας κίνηση ως την διεξαγωγή του Motor Festival. Η προσωπική επαφή και ο αφουγκρασμός των επιθυμιών και αντιδράσεων του κοινού είναι το κλειδί της επιτυχίας και στρατηγική επιλογή, κατεύθυνση του διοργανωτή. Ο Κοντιζάς Μιχαήλ έχει επιλέξει να ζει από κοντά το κάθε οργανωτικό βήμα και σχέδιο δράσης και ανάπτυξης.

Οι μεγάλες αλλαγές και οι ραγδαίες εξελίξεις μπορεί να είναι εφικτές μόνο μέσα από την προσωπική επαφή και εργασία. Η μεγιστοποίηση του απόηχου της γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο πρωταρχίκος στόχος και στοίχημα μας. Δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικό υλικό, αφίσες, φυλλάδια, λάβαρα, μοιράζονται στο κοινό της τοπικής κοινωνίας και των όμορων νομών.

Η διοργάνωση σχεδόν επηρεάζει και στηρίζει την τοπική οικονομία, φυσικά με τα αγαθά πρώτης ανάγκης όπως διαμονή, φαγητό καύσιμα, ένδυση κτλ. και συγχρόνως συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις για την πραγματοποίηση του Motor Festival. Ένας κύκλος εργασιών που τονώνει την επιχειρηματικότητα αφού δεκάδες επιχειρήσεις άμεσα που συμμετέχουν και εκατοντάδες έμμεσα ωφελούνται καθημερινά

Γιατί με εμάς

Ανάπτυξη

Ανάδειξη

Αναγέννηση

Δώσε χρώμα στην κάθε εικόνα, ζήσε την απογείωση!!!
Νιώσε τον παλμό και την δύναμη του Motor Festival…

Δώσε χρώμα στην κάθε εικόνα, ζήσε την απογείωση!!!
Νιώσε τον παλμό και την δύναμη του Motor Festival…

22th Motor Festival 23-25 March 2024 | Mediterranean Exhibition Centre MEC

2024/03/23 17:17:17