19ο Motor Festival η επιστροφή του Βασιλιά στον Θρόνο του

19ο Motor Festival Η επιστροφή του Βασιλιά στον Θρόνο του, η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, προετοιμάζεται για την πιο φαντασμαγορική παράσταση.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην… αυγή του 2021 και η πανδημία του Κορωνοϊού να συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τον αθλητισμό, ωστόσο οι διοργανωτές του 19ο Motor Festival εξακολουθούν όχι απλά να σκέφτονται αισιόδοξα, αλλά να προετοιμάζονται παράλληλα για μία μοναδική μηχανοκίνητη παράσταση, που υπόσχεται να γράψει… ιστορία!

Μόνο τυχαίο δεν είναι εξάλλου ότι μόλις προχθές εξαγγέλθηκε η πραγματοποίηση του 19ο Motor Festival«One is a King» από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου του 2021 στο ΟΑΚΑ! Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης ετοιμάζεται για να επιστρέψει και να εδραιωθεί στον «θρόνο» της με ένα… θρυλικό event, το πιο θεαματικό που θα έχει γίνει σε ελληνικό έδαφος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση επαγγελματιών οδηγών απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης που θέλουν να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο και προετοιμάζονται από τώρα ώστε να προσφέρουν ένα πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο μηχανοκίνητο show στις πολλαπλές μηχανοκίνητες αρένες δράσης του Ολυμπιακού Σταδίου. Η επιστροφή του Βασιλιά στον Θρόνο!

Οι τέσσερις διαφορετικές αρένες του ΟΑΚΑ στο 19ο Motor Festival θα συγκεντρώσουν και θα ενώσουν όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σε μια απόλυτη περιπέτεια δράσης, σε μια… εκρηκτική παράσταση που θα αποτελέσει πόλο έλξης των φίλων της μηχανοκίνησης και όχι μόνο!

Για το τι σχεδιάζεται και τι διαφορετικό θα έχει το 19ο Motor Festival, σε σχέση με τα προηγούμενα ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, δήλωσε: «Απλά δεν θα είναι… Motor Festival! Για να εξηγήσω τι θα ζήσουν οι θεατές του 19ο Motor Festival, θα τους το παρομοιάσω με τις πιο ξακουστές διοργανώσεις του παρελθόντος. Ας σκεφτούμε την ιδέα μιας τετραπλής αρένας δράσης, με τέσσερα αυτόνομα διαφορετικά επίπεδα με συνεχή δράση σε ένα χώρο. Το ΟΑΚΑ. Να σκεφτούν όλοι πώς θα είναι να μπαίνουν σ’ ένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, όπου θα ζουν από κοντά μηχανοκίνητες παραστάσεις σαν το φαντασμαγορικό Athens Tuning Show, μαζί με το αξέχαστο Athens Supecross του Σ.Ε.Φ, το… άγριο Off Road Adventure Festival και το γεμάτο ένταση Golden Rally Show. Όλα αυτά τα είδη των παραστάσεων μαζί, σε μια διοργάνωση – γιορτή, σε ένα ακόμη αξεπέραστο Motor Festival».

Όσο για τον διαχρονικό στόχο του 19ο Motor Festival , που με το 19ο eventτης διοργάνωσης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, ο Μιχάλης Κοντιζάς δίνει το στίγμα: «Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να ζήσουμε την απογείωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα! Η επιστροφή του Βασιλιά στον Θρόνο, έρχεται το 19ο Motor Festival από τις 17 έως τις 19 Σεπτέμβρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνουμε ξανά ραντεβού με την ιστορία σε μια συνάντηση-γιορτή, όπου θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο, κάθε φαντασία και θα οδηγήσουμε τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στη θέση που του αξίζει». Η επιστροφή του Βασιλιά στον Θρόνο, έρχεται το 19ο Motor Festival…

Εμείς συνεχίζουμε εσύ απλά ακολούθησέ μας…
  
*Mάθε τους τρόπους συνεργασίας  και πάρε μέρος κερδίζοντας επιστροφή 20% ως 31/03/2021
Scroll to top


Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 Ωρών

Γίνε εκθέτης | Motor Festival
Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης *


Επέλεξε μέσα από τις 20 επιλογές όσες θέλεις
και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Ας δουλέψουμε μαζί! Διαφημιζόμενος Motor Festival

Τιμοκατάλογος-new | Motor Festival
Κάνε τις επιλογές σου *


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO DIAMOND


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO PLATINUM


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO GOLD


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO SILVER


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO BRONZE


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETA EPILOGI
Επέλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει *