16th Motor Festival 26-28 2020 February Ionnina – Be brave to be free

16th Motor Festival 26-28 2020 February Ionnina – Be brave to be free

Το επικό φινάλε της τριλογίας του 16th Motor Festival των Ιωαννίνων! 
Χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν από κοντά στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. και υπέγραψαν την επιτυχία της No 1 μηχανοκίνητης γιορτής στην Ελλάδα, που ήδη ετοιμάζει… βαλίτσες για Μεσσήνη

Η επιτυχία του Motor Festival, το βασικό συστατικό που το καθιστά ως την κορυφαία μηχανοκίνητη γιορτή στην Ελλάδα,… εντοπίζεται στον κόσμο του! Αυτό συνέβη και στο 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» των Ιωαννίνων, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου και το οποίο απόλαυσαν από κοντά χιλιάδες θεατών, που βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων απ’ όλη την Ελλάδα!

Άνθρωποι από την Αθήνα, όλες τις περιοχές της Ηπείρου, τη Θεσσαλονίκη μέχρι και από τη Λήμνο (!) ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και αποζημιώθηκαν στον μέγιστο βαθμό από το τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα που προσέφεραν οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ.

Ήταν ένα τριήμερο απόλυτης μηχανοκίνητης δράσης – διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Δύο αρένες, On Road (ασφάλτινη) και Off Road (χωμάτινη) για Enduro Cross & Motocross, στις οποίες εξελίσσονταν ταυτόχρονα επιδείξεις δεξιοτεχνίας απ’ όλα τα είδη των δύο και των τεσσάρων τροχών.

Stunt Show με μηχανές και αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, Drift Show από κορυφαίους του χώρου, Drag Show, 4Χ4 που… διέλυαν τα πάντα στο πέρασμά τους, Enduro & Motocross show, τα φορτηγά του Motor Festival και όλα αυτά ενορχηστρωμένα με τρόπο μοναδικό, ώστε να δημιουργείται μια φάση… τρελή!

Το θέαμα δίπλα από τη μεγάλη μηχανοκίνητη Έκθεση του Motor Festival ήταν φαντασμαγορικό και ενισχυόταν από τα Air, Fire & Dance Show των χορευτριών της διοργάνωσης, όπως, βεβαίως, και με το ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου» που έγινε ανάρπαστος!

Με ένα φαντασμαγορικό τριήμερο υπερθέαμα, από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου γράφτηκε το επικό φινάλε της τριλογίας του Motor Festival των Ιωαννίνων, που είχε φιλοξενήσει την κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια στη χώρα τόσο το 2017 όσο και το 2018.

Από τα βάθη της Αμερικής και τους… επικίνδυνους δρόμους της Βαλτιμόρης έρχεται στην Ελλάδα για να ενώσει τις δυνάμεις του με τους Greek Stunt Riders και μόνο για το 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων ο Ελληνοαμερικάνος dirtbikemany!

Ένας θρύλος των δρόμων της Βαλτιμόρης θα βρεθεί στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», για μια σειρά μοναδικών παραστάσεων stunt & extreme stunt!

Οι Greek Stunt Rides, οι… τρελοί της Θεσσαλονίκης που εξειδικεύονται σε αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα, φέρνουν ενίσχυση από την Αμερική για να βάλουν «φωτιά» στην αρένα του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στην Ελλάδα.

Μαζί τους και ο Βούλγαρος stunt οδηγός Αλιπιέφ, που θα σηκώσει αυτοκίνητο στις δύο ρόδες (!) διανύοντας περιμετρικά την αρένα, την ώρα που ο πρωταθλητής στο Πανσερραϊκό πρωτάθλημα Drift για το 2019, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, γνωστός και ως «Cookies» θα ντριφτάρει γύρω του με την πυραυλοκίνητη «Στρουμφίτα» του, που υπακούει μόνο στο άκουσμα του V8 κινητήρα της και στις επιθυμίες του οδηγού της.

Ο ιστορικός «Γύρος του θανάτου»

Μια ομάδα stunt riders «φωτιά» θα επιδοθεί, λοιπόν, στην πολυμορφική μοναδική αρένα του 16ου Motor Festival στο ΠΕΑΚΙ σε show, που θα…κόψουν την ανάσα. Κι όλα αυτά δίπλα από το «βαρέλι» του «Γύρου του θανάτου». Το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ένα θέαμα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους θα είναι και πάλι στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. ώστε όλοι να το ζήσουν από κοντά τουλάχιστον μία φορά κι αν… αντέχουν ξανά και ξανά!

Ο διοργανωτής του Motor Fesival, Μιχάλης Κοντιζάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά το θέαμα ξεπερνά τα πανελλαδικά γεωγραφικά σύνορα και κάνει τη διαφορά με σκοπό να ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τους επισκέπτες, που θα ζήσουν από κοντά αυτήν την απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια».

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο μέρος του μενού, αφού θυμίζουμε πως στο 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων θα διαμορφωθεί για πρώτη φορά Enduro Cross και Motocross off road αρένα, ενώ στην ασφάλτινη αρένα του μεγαλύτετου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ θα επιδίδονται σε μοναδικά Drift Show, Moto & Auto Drag Show, 4×4 Show (τόσο στη χωμάτινη όσο και στην ασφάλτινη αρένα) Truck Show με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς. Παράλληλα τα κορίτσια της διοργάνωσης θα δίνουν τις δικές τους ξεχωριστές extra fire παραστάσεις.

Οι πύλες του Π.Ε.Α.Κ.Ι. και του 16ου Motor Festival «Be Brave to Be Free» θα ανοίξουν την Παρασκευή 21 Φερβουαρίου στις 4 μ.μ., ημέρα που η πόλη των Ιωαννίνων γιορτάζει την απελευθέρωσή της και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, όπως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 11 π.μ. και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ με τα θεάματα να είναι ασταμάτητα.

16ο Motor Festival 21-23 Φερβουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. : Όταν το θέαμα και η δράση μεταμορφώνει την εμπειρία σου στην πιο ανατρεπτική ανάμνηση.

Εμείς συνεχίζουμε εσύ απλά ακολούθησέ μας…
  
*Mάθε τους τρόπους συνεργασίας  και πάρε μέρος κερδίζοντας επιστροφή 20% ως 31/03/2021
Scroll to top


Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 Ωρών

Γίνε εκθέτης | Motor Festival
Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης *


Επέλεξε μέσα από τις 20 επιλογές όσες θέλεις
και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Ας δουλέψουμε μαζί! Διαφημιζόμενος Motor Festival

Τιμοκατάλογος-new | Motor Festival
Κάνε τις επιλογές σου *


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO DIAMOND


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO PLATINUM


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO GOLD


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO SILVER


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO BRONZE


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETA EPILOGI
Επέλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει *