6th Motor Festival 1-2 Απριλίου 2017 Σκεπαστή Νεάπολη Λάρισα

6th Motor Festival της Λάρισας 1-2 Απριλίου 2017 στη Σκεπαστή Νεάπολη η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα ετοιμάζεται για την στιγμή που θα αλλάξει την πορεία της.

Η αυλαία του 6th Motor Festival της Λάρισας, της μεγαλύτερης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα θα ανοίξει με το opening party την προσεχή Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:00 στη Σκεπαστή Νεάπολης, οπότε και θα παρελάσουν όλοι οι συμμετέχοντες, που το διήμερο 1 και 2 Απριλίου θα συναρπάσουν από το πρωί στις 11 μέχρι το βράδυ με τα αναρίθμητα σόου που θα προσφέρουν.

  Ο διοργανωτής του 6th Motor Festival της Λάρισας και ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής και διαφήμισης Μagic Lamp Productions, Μιχάλης Κοντιζάς, στη σημερινή (28 Μαρτίου 2017) συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στο «Café Vintage» της Λάρισας έδωσε το στίγμα της σπουδαίας αυτής μηχανοκίνητης φιέστας, που όπως είπε, θα ξεσηκώσει τους θεατές από όλα τα μέρη της Ελλάδας που ανέμεναν με τεράστια προσμονή το ραντεβού που εδώ και δύο μήνες έχει δοθεί στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας. Παράλληλα παρουσίασε τους συμμετέχοντες, που εγγυώνται για το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρει το 6ο Motor Festival. Της μηχανοκίνητης φιέστας, που έχει γίνει θεσμός, αφού διοργανώνεται εδώ και πέντε χρόνια με απόλυτη επιτυχία.

Το… κερασάκι στην τούρτα ο Λαμπρούλης με τον νικητή του Dakar, το Peugeot 3008 και με test drive του Jeep Renegade

«Το Motor Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκινήτου κόσμου στην Ελλάδα και τελεί υπό την στήριξη αθλητικών συλλόγων – στη Λάρισα ειδικότερα θα υποστηριχθεί από το σύλλογο ΛΑΜΚΕ – , ενώ διοργανώνεται από την Εταιρεία Παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κοντιζάς και συνέχισε αναφερόμενος στις συμμετοχές του 6th Motor Festival της Λάρισας της Λάρισας:

«Θα ξεκινήσουμε με τις αντιπροσωπείες του αυτοκίνητου και της μοτοσυκλέτας που θα δώσουν δυναμική παρουσία και θα σφραγίσουν με τις νέες αφίξεις τους την έκθεση.

6th Motor Festival της Λάρισας 1-2 Απριλίου στη Σκεπαστή Νεάπολη

Στις μεγάλες εκπλήξεις του 6th Motor Festival της Λάρισας για τον κόσμο – τις οποίες είχαμε εξαρχής υποσχεθεί αφορούν οι συμμετοχές της Ford Αναστασίου που θα έχει τα νέα μοντέλα Ford focus ST και Mustang gt, όπως και το νέο Kuga, της αντιπροσωπείας Λαμπρούλης με το Peugeot 3008 αυτοκίνητο της χρονιάς και νικητή του Dakar, και της Jeep που θα δώσει και τη δυνατότητα test drive με το Renegade. Όσον αφορά στους έμπορους την τελευταία στιγμή μπήκε και ένας από τους μεγαλύτερους έμπορους μεταχειρισμένων με περισσοτερα απο 250 αυτοκίνητα ο Νίκος Τσόγιας, που θα δημιουργήσει ένα mini Bazaar με προσφορές μοναδικές για όσους έχουν σκοπό να αγοράσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας ο κ. Μαργαρίτης με την KYMCO και ο κ. Χονδροδήμος με την SYM θα προσφέρουν στους επισκέπτες τα νέα τους scooter για test Drive στην ARENA του 6th Motor Festival της Λάρισας, όπου τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά η διασκέδαση μεγάλη!

Από την αθλητική λέσχη ΛΑΜΚΕ θα είναι οι Χρήστος Σάιτας, Αχιλλέας Μπόχωρης, Νίκος Μπότης, Γιάννης Αυλογιάρης, Δημήτρης Κακαράντζας, Νίκος Τσιφούτης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κατίδης, Αντώνης και Άκης Ασμανίδης, Αχιλλέας και Αποστόλης Τσιβόπουλος, Μάκης Αγγλόπουλος, Αποστόλης Ζήσαρος, Χριστόφορος Χουλιάρας, και Δημήτρης Περήφανος.

Από τη Λέσχη της Λάρισας των 4×4 θα είναι οι Γιώργος Τσουράκης, Θεόδωρος Χονδροδήμος, Αντώνης Κουτσοδόντης και Χρήστος Ντάγκας Από τη Λάρισα στο 6th Motor Festival της Λάρισας θα πάρει μέρος και η τρελοομάδα των Zerofucks.

Η νέα γενιά του Motor Sport δίνει και αυτή το παρόν της με την συμμετοχή της Centaurus Racing Team. Η Centaurus Racing Team ή αλλιώς ομάδα Κένταυρος αποτελεί ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συστάθηκε το 2009 από προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής μονοθέσιου αυτοκινήτου τύπου Formula. Στο ιστορικό της συγκαταλέγονται τρία μοντέλα μονοθέσιων, ο Chiron, ο Nessus, το αναβαθμισμένο μοντέλο του Nessus, ο Nessus R και ο Thireus. Η ομάδα κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως, τον Formula Student. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε 7 διαγωνισμούς και έχει καταφέρει να αναδειχθεί αρκετές φορές στο διαγωνισμό, ενώ ανταγωνίζεται τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο».

Εκατοντάδες δώρα, κάθε μία ώρα του 6th Motor Festival της Λάρισας

Συνεχίζοντας o Μιχάλης Κοντιζάς αναφέρθηκε στα extra οφέλη που θα έχουν όσοι βρεθούν στη Σκεπαστή της Νεάπολης Λάρισας για να παρακολουθήσουν το 6th Motor Festival της Λάρισας την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το διήμερο 1 και 2 Απριλίου (από το πρωί μέχρι το βράδυ): Από εκατοντάδες δώρα μέχρι και μαθήματα δεξιοτεχνίας και πλαγιολίσθησης.

Όπως είπε ο κ. Κοντιζάς «οι θεατές που θα βρεθούν στη Σκεπαστή Νεάπολης πέραν της τύχης του να απολαύσουν έναν φαντασμαγορικό σοόυ, θα έχουν και την ευκαιρία να φύγουν με κάποιο δώρο από τα εκατοντάδες που θα μοιράζονται κάθε μία ώρα. Ακόμη από την Αυτοκίνηση, τη γνωστή σχολή οδηγών της Λάρισας, θα γίνουν μαθήματα δεξιοτεχνίας και εκπαίδευσης για το πώς μπορείς να έχεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε περίπτωση πλαγιολίσθησης, ενώ θα γίνουν και μίνι σεμινάρια εκπαίδευσης με προσομοιωτές με θέμα την οδική ασφάλεια.

Επίσης στο 6th Motor Festival της Λάρισας, που θα προσφέρει διέξοδο στον κόσμο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, θα υπάρχουν βραβεύσεις για τους εκθέτες αλλά και τα εκθεσιακά οχήματα, όπως επίσης και καλλιστεία ομορφιάς για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Θα βραβευτεί ο πιο δημοφιλής εκθέτης όπως και η πιο δημοφιλής συμμετοχή από το διαγωνισμό που ήδη τρέχει στα social media (#themotormoment).

Στο 6th Motor Festival της Λάρισας μόνο και μόνο οι συμμετοχές δείχνουν την έκταση που έχει πάρει αυτή η γιορτή της μηχανοκίνητης… Ο αριθμός εκθεσιακών οχημάτων που θα απολαύσει ο κόσμος θα ανέλθει στα 350 οχήματα, στα 100 εκθεσιακά περιπτερά 3×5 και στις κάποιες δεκάδες περιπτερά από αθλητές στο Service Park των clubs και των λεσχών. Οι επίσημες Συμμέτοχες Εκθετών ως στιγμής με τυχαία σειρά:

1) Νίκος Τσόγιας 2) Τσούρβας Αστέριος, 3) Αλεξανδράκης Ιωάννης, 4) Σύλλογος Συνεργειών Παληγιάννης, 5) Πατσούρας Κωνσταντίνος , 6) Λιάκος Νίκος, 7) SYM Χονδροδήμος, 8) Νεντούδης Ελαστικά, 9) Λαμπρούλης Peugeot Jeep, 10) Μαργαρίτης kymco, 11) TGS PARTS Τσιγκουράκος, 12) Τόγελος Βασίλης, 13) Τίτος Χατζηδάκης, 14) Χουλιάρας Χρήστος, 15) Trikalos Racing, 16) Car Expert, 17) Στρούγκης Φώτης, 18) Στραβοκώστας Μεμβράνες, 19) Καραλοΐζος εξατμίσεις, 20)Αυτοκίνηση Σχολή οδηγών, 21) Αναστασίου Ford, 22) Ντάνος Κώστας μεμβράνες, 23) Δημήτρης Μπούμπουρας Ποδήλα, 24) Γαλάνη Tσουμάνης, 25) Λιάκος Νίκος, 26) Ευάγγελος Μπαταρίες, 27) Βανακάρας, 28) Σιακαβέλης Ελαστικά, 29) Ντάγκας Χρήστος, 30) Αγγλόπουλος Μάκης, 31) Πούλιος ηχοσυστήματα 32)Γοτσιος».

Τέλος ο Μιχάλης Κοντιζάς ανέφερε ότι «το 6th Motor Festival της Λάρισας είναι μια μεγάλη νίκη του ελληνικού μηχανοκίνητου χώρου, καθώς το αγκάλιασε πραγματικά. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νίκη είναι η συμμετοχή». Επιπλέον κάλεσε όλο τον κόσμο «να έρθει στο φεστιβάλ της Λάρισας» και κατέληξε λέγοντας πως «επόμενος στόχος μας είναι η επιτυχία και της επόμενης διοργάνωσης στις 27-28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Σας ευχαριστούμε όλους»!

Εμείς συνεχίζουμε εσύ απλά ακολούθησέ μας…
  
*Mάθε τους τρόπους συνεργασίας  και πάρε μέρος κερδίζοντας επιστροφή 20% ως 31/03/2021
Scroll to top


Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 Ωρών

Γίνε εκθέτης | Motor Festival
Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης *


Επέλεξε μέσα από τις 20 επιλογές όσες θέλεις
και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Ας δουλέψουμε μαζί! Διαφημιζόμενος Motor Festival

Τιμοκατάλογος-new | Motor Festival
Κάνε τις επιλογές σου *


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO DIAMOND


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO PLATINUM


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO GOLD


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO SILVER


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO BRONZE


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETA EPILOGI
Επέλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει *