8th Motor Festival 2-3 September 2017 Athens Circuit Megara

8th Motor Festival Athens Circuit Megara  2-3 September 2017 . Το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων θα φιλοξενήσει το Motor Festival . 8th Motor Festival μία εκδήλωση των φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας όπου ο καθένας μπορεί να δει και να ζήσει αξέχαστες στιγμές.

Αγωνιστικά οχήματα, ειδικές κατασκευές, αυτοκίνητα drift, βελτιωμένα, μοτοσυκλέτες, καρτ, κλασικά και γενικότερα οτιδήποτε… περίεργο υπάρχει και κινείται μπορεί ο καθένας να δει από κοντά το διήμερο που μας έρχεται στην γνωστή πίστα των Μεγάρων. Κι όμως υπάρχει αγροτικό… BMW! Διήμερο ατελείωτο σόου!!! Το εισιτήριο για το 8th Motor Festival Athens Circuit Megara είναι 5 ευρώΟι πόρτες θα ανοίξουν το Σάββατο στις 10 το πρωί και μέχρι τις 9 το βράδυ (ίδιο ωράριο και την Κυριακή) οι επισκέπτες θα έχουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα. Να παρακολουθήσουν drift, δεξιοτεχνίες, trial, επιδείξεις από κορυφαίους οδηγούς και αναβάτες, να μάθουν για τα clubs αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών που υπάρχουν κ.ά. Φυσικά από την γιορτή δεν θα λείψουν οι αιθέριες υπάρξεις, κάτι που άλλωστε έχει χαρακτηρίσει τα Motor Festival των προηγούμενων ετών.

Το Motor Festival μετά την τεράστια επιτυχία σε Λάρισα και ΟΑΚΑ, επιστρέφει στην καρδιά της μηχανοκίνησης, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, τη μεγαλύτερη πίστα στην Αττική. Επιστρέφει πιο διαφορετικό, πιο δυναμικό, πιο μηχανοκίνητο από ποτέ!

Το 8th Motor Festival Athens Circuit Megara, η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στις 2-3 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα, θα είναι πιο θεαματικό από ποτέ, αλλά με πρωταγωνιστή εσένα. Στο 8ο Motor Festival, θα βρίσκεται η elite του ελληνικού motor sport, αλλά ταυτόχρονα η διοργάνωση θα ανοίξει τι πόρτες της για ΕΣΕΝΑ, για να γράψεις τη δική σου ιστορία!

Είσαι άντρας; Είσαι γυναίκα; Ανεξαρτήτως ηλικίας ζήσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία να μπεις με το όχημα σου σε μια πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών και να αποθεωθείς από χιλιάδες θεατές. Να το ζήσεις όπως το ζουν οι επαγγελματίες οδηγοί, αθλητές τα πρότυπα και τα είδωλα σου! Ναι ήρθε η στιγμή για πρώτη φορά στην Ελλάδα να ανοίξουν οι πόρτες για όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και όλοι να αγκαλιαστούν, να αποθεωθούν, να βραβευτούν, να νιώσουν τη μαγεία της μηχανοκίνησης!

Όλοι μαζί σε μια γιορτή, σε μια απόλαυση, σ’ έναν κόσμο, σ’ ένα event, στο 8th Motor Festival Athens Circuit Megara! 2-3 Σεπτέμβρη στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Λάβετε θέσεις! Έτοιμοι! START! Μια τεράστια έκπληξη για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών είναι ότι θα ζήσουν το θρυλικό γύρο του… θανάτου, αυτό το απίστευτο ακροβατικό της μηχανοκίνησης! Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και θα αποκαλύπτονται σιγά σιγά από τη διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής Magic Lamp. Γκαζώνουμε για 8th Motor Festival την μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης!

Το 8th Motor Festival Athens Circuit Megara είναι ένα ατελείωτο πάρτυ…

Το Motor Festival έχει πάρει Πανελλαδικές διαστάσεις, αφού μετά την μεγάλη επιτυχία στην Λάρισα και στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι επισκέπτες, οι εκθέτες – συμμετέχοντες είναι πλέον από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Έτσι η φετινή διοργάνωση στην πίστα των Μεγάρων, αναμένεται να συγκεντρώσει την ελίτ του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, πάντα όμως με βασικό πρωταγωνιστή τον θεατή – επισκέπτη.

Ο στόχος του 8th Motor Festival Athens Circuit Megara, είναι να παρουσιάσουν οι επαγγελματίες του χώρου τις δουλειές αλλά και τα project τους, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματικότητα στο χώρο, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές του μηχανοκίνητου χώρου της χώρας μας, θα παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης. αλλά και να παρουσιάσουν την αγάπη για την μηχανοκίνηση σε πάνω από 10000 επισκέπτες.

Φέτος για πρώτη φορά στο Athens Circuit Megaraθα εγκαινιαστούν 3 νέες θεματικές ενότητες. Η πρώτη είναι το “Your Story”, όπου κάθε θεατής που θα δηλώσει συμμετοχή, θα μπορέσει να οδηγήσει μέσα στην πίστα, η δεύτερη είναι το “Road King”, η οποία αφορά τον θεατή που θα ξεχωρίσει και θα τον αναδείξει το κοινό σε Road King, και η τρίτη είναι το “Club Show”, στην οποία κάθε club αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, θα έχει την ευκαιρία να δείξει στο κοινό το έργο του, αλλά και τα μέλη που το απαρτίζουν. Εκτός από τις θεματικές αυτές ενότητες θα υπάρχει και εκπαίδευση για ασφαλή οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς για τους μικρούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εμείς συνεχίζουμε εσύ απλά ακολούθησέ μας…
  
*Mάθε τους τρόπους συνεργασίας  και πάρε μέρος κερδίζοντας επιστροφή 20% ως 31/03/2021
Scroll to top


Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 Ωρών

Γίνε εκθέτης | Motor Festival
Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης *


Επέλεξε μέσα από τις 20 επιλογές όσες θέλεις
και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Ας δουλέψουμε μαζί! Διαφημιζόμενος Motor Festival

Τιμοκατάλογος-new | Motor Festival
Κάνε τις επιλογές σου *


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO DIAMOND


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO PLATINUM


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO GOLD


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO SILVER


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO BRONZE


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETA EPILOGI
Επέλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει *