9th Motor Festival 30 September- October Ioannina 2017 | Epic story

9th Motor Festival 30 September- October Ioannina 2017 | Epic story. Το Motor Festival Θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο Πανηπειρωτικό στάδιο της πόλης το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2017.

Όλοι οι φορείς των Ιωαννίνων θα συμπαρασταθούν στην Magic Lamp, διοργανώτρια του 9th Motor Festival. Αρωγός της διοργάνωσης θα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου με κύριους υποστηρικτές τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Αθλητικό Όμιλο Πήγασο Κυψέλης.

Το 9th Motor Festival έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια, αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακριβώς λόγο της πληρότητας του ως event και των εντυπωσιακών σόου που το απαρτίζουν.Στόχος, εξάλλου, της Magic Lamp είναι η προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και ακολούθως η ταυτόχρονη προώθηση του φεστιβάλ στην Ευρώπη.Ετοιμαστείτε να δεχτείτε το 9th Motor Festival των Ιωαννίνων, αφού πρώτα βιώσετε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017 το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που θα έχουν παρακολουθήσει οι λάτρεις του αθλήματος στην Ελλάδα.

Tο επίσημο πρόγραμμα του 8ου Motor Festival θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 3 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ. Η ανάπτυξη του σπορ αποδεικνύει στην πράξη ότι η μηχανοκίνηση αποτελεί γιορτή για μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες και θεατές. Το πιο θεαματικό event της μηχανοκίνησης στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Το πιο θεαματικό Motor Festival θα είναι το 9ο που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων με διοργανώτρια την εταιρεία Magic Lamp και υποστηρικτές των Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Αθλητικό Ομιλο «Πήγασος Κυψέλης».

Την πεποίθηση αυτή την εξέφρασε ο διοργανωτής της μεγαλύτερης (όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια) γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, Μιχάλης Κοντιζάς, στη Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σήμερα (27/9) μαζί με τον οικοδεσπότη, τον αντιδήμαρχο Ιωαννιτών, Παντελή Κολόκα στην αίθουσα του Συμβουλίου του Αρχοντικού «Πυρσινέλα» του Δήμου Ιωαννιτών.

Το «τρελό» πρόγραμμα του τριημέρου

Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το οποίο θα ανοίξει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 19:00 τις πύλες του για το κοινό με ένα μεγαλειώδες show, «πρόγευμα» του τι θα ακολουθήσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ημέρες όπου τα show θα ξεκινούν στις 10 το πρωί (οπότε και θα ανοίγουν οι πύλες) και θα ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ.

Εκείνοι που θα βρεθούν στην πιο πολυθεματική μηχανοκίνητη αρένα της Ελλάδας θα παρακολουθήσουν ένας μεγαλειώδες θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες οδηγοί, αλλά και θεματικές ενότητες με Kick Boxing, Dance Shows, Fire Works, διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους και Djs Party. Από την Παρασκευή το απόγευμα η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο μέχρι και το βράδυ της Κυριακής με Truck Show, Drift Show, «Γύρο του θανάτου», Free Style Show, Motocross show, Trial show, 4×4 show, αλλά και Test Drive, Live Radio Show, Kick Boxing και χορεύτριες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Ο συναρπαστικός «Γύρος του θανάτου»

Σε ό,τι αφορά στο «γύρο του θανάτου», το ιστορικότερο show της μοτοσυκλέτας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα δώσει την παράστασή του ο άνθρωπος που καθιέρωσε αυτό το ριψοκίνδυνο event στην Ελλάδα. Ο… πρωτομάστορας Σπύρος Βερούτης (γιος του Γιώργου). Μαζί του και άλλοι τέσσερις αναβάτες – ακροβάτες σε τρία οχήματα. Δύο μηχανές και ένα… φορμουλάκι. Όλοι μαζί θα μπουν στο βαρέλι για ένα σόου που ούτε καν το διανοείστε.

Το 9ο Motor Festival των Ιωαννίνων έρχεται για να γράψει ιστορία και το τριήμερο 29/9 έως 1/10 δεν πρέπει να λείψει κανείς από το Π.Ε.Α.Κ.Ι. Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

Παντελής Κολόκας: «Θ’ αφήσει εποχή στην πόλη μας»

Ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών, Παντελής Κολόκας, ως οικοδεσπότης προλόγισε τη σημερινή (27/9) συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στο 9ο Motor Festival που γίνεται για πρώτη φορά στα Γιάννενα:

«Είμαι σίγουρος ότι θ’ αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και ότι οι Γιαννιώτες θα αγκαλιάσουν το φεστιβάλ δίνοντας το παρόν. Είμαι σίγουρος ότι το Motor Festival θ’ αφήσει εποχή στα Γιάννενα και ότι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο θα τη θυμούνται για χρόνια. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία και επιδίωξή μας είναι να καθιερώσουμε για πολλά χρόνια τη διοργάνωση στην ηπειρωτική πρωτεύουσα. Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του και συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα στους διοργανωτές, βοηθώντας εκτός των άλλων και με τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού».

Ευάγγελος Παλατζίδης: «Μια αξέχαστη εμπειρία»

Ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ευάγγελος Παλατζίδης δήλωσε: «Ως επιτροπή διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι. καλωσορίζουμε στην πόλη μας και στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου το 9ο Motor Festival, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς θεωρούμε ότι με τη διάθεσή του χώρου μας και τέτοιου κύρους και δυναμικής διοργανώσεις ανοίγει ο δρόμος για να αναδειχθούν τα Γιάννενα σ’ ένα σημαντικό προορισμό για άθληση, επιχειρηματικότητα και υγεία. Πιστεύω ακράδαντα ότι το τριήμερο αυτό θα είναι για τους συμμετέχοντες και τους θεατές μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία».

Μιχάλης Κοντιζάς: «Θα προσφέρουμε μεγαλειώδες θέαμα»

Ο Μιχάλης Κοντιζάς , αφού ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών, το Π.Ε.Α.Κ.Ι, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, την Ενωση Ξενοδόχων και τον Ερυθρό Σταυρό για τη συμπαράστασή τους, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το 9th Motor Festival θα είναι το κορυφαίο και πιο εντυπωσιακό απ’ όσα έχουν γίνει, ενώ στάθηκε και στο ότι όλα τα ΜΜΕ και κυρίως της Ηπείρου, αγκάλιασαν τη διοργάνωση. «Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ θα προσφέρουμε ένα μεγαλειώδες μηχανοκίνητο θέαμα στους Γιαννιώτες που θα έρθουν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.» τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Το Motor Festival έχει γίνει θεσμός φτάνοντας, πλέον, στο 9ο event. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης στη χώρα μας και να μπολιάσουμε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας την αγάπη για τη μηχανοκίνηση».

Το ραντεβού έχει δοθεί. 29/9-1/10 στο Παν ηπειρωτικό για τη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.

Εμείς συνεχίζουμε εσύ απλά ακολούθησέ μας…
  
*Mάθε τους τρόπους συνεργασίας  και πάρε μέρος κερδίζοντας επιστροφή 20% ως 31/03/2021
Scroll to top


Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει εντός 24 Ωρών

Γίνε εκθέτης | Motor Festival
Κάνε check στην επιλογή Θέλω να γίνω εκθέτης *


Επέλεξε μέσα από τις 20 επιλογές όσες θέλεις
και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Ας δουλέψουμε μαζί! Διαφημιζόμενος Motor Festival

Τιμοκατάλογος-new | Motor Festival
Κάνε τις επιλογές σου *


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO DIAMOND


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO PLATINUM


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO GOLD


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO SILVER


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETO BRONZE


Εντός 24/Ωρών ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

PAKETA EPILOGI
Επέλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει *